MILJANA KULIĆ MLATI PARE PEVAJUĆI! Evo Šta Plaćaju Klubovi 5.000 € Po Nastupu: VRTI KAO ČIGRA, SKAČE, PUZI, A Ovo Joj Je REPERTOAR

Showbizz

MILJANA KULIĆ MLATI PARE PEVAJUĆI! Evo šta plaćaju klubovi 5.000 € po nastupu: VRTI KAO ČIGRA, SKAČE, PUZI, a ovo joj je REPERTOAR

Miljana Kulić rešila je da posle “Zadruge” ozbiljno uplovi u muzičke vode, pa je zakazala tezgu u Austriji za čak 5.000 evra!

– Miljanin nastup zove se “Miksi šou” i traje 45 minuta. Ona peva pesme poznatih pevača. Nedavno je obradila numeru “Seksi robot” Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pesmu “Idi mami, pa se žali”, ali i kaver za numeru “Wild dances” od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi… – kaže izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da je publika u Hrvatskoj oduševljena Miljaninim nastupom.

– Toliko je bila vesela, pozitivna, nasmejana, da ljudima u klubu nijednog trenutka nije smetalo njeno falširanje i kreštanje. Naprotiv, doživeli su njen nastup kao pravi šou-program, pa su sa njom uglas pevali sve pesme. Svi su je snimali telefonima, a ona je posle nastupa otišla u bekstejdž i slikala se sa onima koji su to želeli. Ako ovako nastavi, imaće puno tezgi, jer se vlasnici kluba otimaju da peva kod njih, jer privlači veliki broj ljudi, a samim tim im puni džepove – završava naš sagovornik.

kurir.rs/informer