Karleuša ne prestaje da se blamira svojom glupošću: Obrušila se na Bjelogrlića i uputila mu niz sramotnih uvreda

Showbizz

Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom “sramnih i ogavnih napada” na glumce koji igraju u Telekomovim serijama – te im poručio da tamo više neće glumiti. Odmah nakon stigla je i reakcije pevačice Jelene Karleuše, koja ovih dana zdušno pokušava da opravda aktuelni režim i gotovo svakodnevno napada glumce, glumice i reditelje.

Bjelogrlić je upitao javno da li angažman u projektima koje finansira Telekom podrazumeva da angažovani glumci nemaju pravo da javnom iskazuju svoje mišljenje, piše N1.

„Ako je tako, ja više neću glumiti u seriji Tajkun, jedinoj Telekomovoj seriji u kojoj sam angažovan. Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni, verovetno, zadovoljavaju zadate kriterijume“, istakao je u pisanoj izjavi Bjelogrlić.

Pevačica Jelena Karleuša je ranije na televiziji Pink prozvala sve glumce koji glume u filmovima i serijama koje finansira Telekom, a podržavaju proteste i učestvuju u njima. Niz reakcija glumaca usledio je nakon te njene izjave.

Danas je šef Izvršnog odbora SNS Darko Glišić SNS rekao da glumci mogu da glume u nekoj drugoj zemlji ukoliko im se ne sviđa Srbija.

Karleuša je podelila Bjelogrlićevu izjavu, nazvala ga licemernim i rekla da bi „trebalo da se zahvali Telekomu i državi“.

„Dragane, nije poenta ko će biti angažovan i da li vam neko brani da imate stav. I vi to odlično znate. Nije fer da vi koji zarađujete od stotina hiljada evra od naroda, istovremeno taj isti narod pozivate na ulice, zabrinuti što narod nema para. Na vašem mestu bih rekla hvala državi i Telekomu koji konačno ulažu u kulturu i vas fantastične reditelje i glumce“, napisala je ona.

„Super mi je fora uzimati od naroda milione, a onda pozivati taj isti narod na ulicu jer teško živi. Glumci glume uloge života. Čast izuzecima koji ne pripadaju glumačkim klanovima i žive teško“, napisala je ona na Instagramu.

Karleuša je ponovo, po ko zna koji put, promašila poentu i nespretno pokušala da opravda svoje sramne izjave u Hit Tvitu na Pinku.

Telekom Srbija se finansira od poreznih obaveznika – odnosno, svih nas koji plaćamo porez. Niko ko radi u državnom sektoru, ili je finansiran od strane državne kompanije, nema dužnost da bude „zahvalan“ sopstvenoj državi jer radi svoj posao i za to dobija honorar ili prima platu.

nova.rs