“Ovo je zaista JEZIVO I BIZARNO”: Procurila priča šta Dikaprio RADI DEVOJKAMA i zašto svaku šutne čim napuni 25 godina i svima se smučilo

Zanimljivosti

“Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi”, ovim rečima je izvor blizak Leonardu Dikaprio opisao njegove odnose sa devojkama za list “Page Six”.

Leonardo Dikaprio posle raskida sa devojkom Kamilom Morone krajem prošle godine, koja je samo što je napunila 25 godina, dobio je ozloglašeni status holivudskog predatora koji juri devojke u ranim dvadesetim. Poslednja stanica u njihovoj vezi je kada njegova partnerka napuni 25.

Iako su bivše Leonarda Dikaprija poznate javnosti, osim imena i prezimena nikada nijedan detalj odnosa, niti njegove ličnosti u vezi nikada nisu završili u medijima. Jednim delom jer Oskarovac retko kad daje intervjue, osim u slučaju da promoviše novi film i tada njegov PR uglavnom daje instrukcije novinarima koja pitanja smeju da mu se postave, a koja ne smeju. S obzirom na to da do sada nijedan novinar nije uspeo da naljuti Dikaprija jasno je da nikada nije postavio “čuveno pitanje” – o emotivnim odnosima.

Teorija o odnosu Leonarda i mladih devojaka sa kojima je bio u vezama, sve dok nisu napunile 25, izazvao je jedan tvit. Naime, korisnica se zapitala – kako izgleda proces raskida u slučaju Dikaprija.

“Da li počne sa svađama nekoliko meseci pre nego što napune 25 godina? Da li se te devojke probude na 25. rođendan i sačeka ih poruka – izvini, ja ovo ne mogu. Ljudi je l šta se događa”, stoji u tvitu.

U odgovoru na inicijalni tvit pojavljuje se sumnja da Dikpario potpisuje ugovore sa devojkama koje ne smeju ništa da izjavljuju za medije tokom i posle veze, niti da bilo šta dele na društvenim mrežama.

“Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj “prestara si posle 25 godina” ne ponavlja već dve decenije. Ovo je postalo već jezivo i bizarno. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek” piše u odgovoru.

Istina je da je po sredi jedna velika teorija zavere emotivnog života Leonarda Dikaprija, međutim kada se pojavila informacija da je njegova nova devojka, sada već bivša, Ukrajinka Marija Beregova ima samo 22 godine poklopilo se sa pričom o potencijalnoj vezi od tri godine dok ne napuni 25.

zena.blic.rs