Pijani Italijani na A3 napali vozača autobusa iz BiH: “Od 35 muških putnika samo dva su pomogli šoferu”!

Region

Iako je u autobusu bilo 35 muških putnika samo su dva izašla da zaustave pijane italijan i smire situaciju, navodi putnica iz autobusa.

U četvrtak poslijepodne u Hrvatskoj na autocesti A3 kod Rugvice desila se tučnjava nekoliko osoba, a mi saznajemo šta se desilo.

Naime, u tučnjavi je učestvovao vozač autobusa ‘Bosnaexpres’ i putnici iz kombi vozila italijanskih registarskih oznaka koji su provocirali i bili su u alkoholiziranom stanju.

Za naš portal Gpmaljevac.com jedna putnica iz autobusa je potvrdila da je vozač kombi vozila iz Italije ometao ostale sudionike u saobraćaju, nije dao autobusu da ide napred, pravio je kolonu i kočio. U kombi vozilu italijanskih registarskih oznaka su bili svi pijani, vozač autobusa Bosnaexpres mu je pokušao objasniti da se ne ponaša tako da se pravi jos veća kolona, italijan je nasrnuo na vozača autobusa, zatim je grupa ljudi izletila iz kombi vozila. Iako je u autobusu bilo 35 muških putnika samo su dva izašla da zaustave pijane italijan i smire situaciju, navodi putnica iz autobusa.

Za kraj da dodamo da policija nije dobila dojavu o fizičkom sukobu.

gpmaljevac