Kim Basinger i Alec Baldwin postali baka i djed: Ireland Baldwin rodila kćerku

Showbizz

Kći poznatih glumaca nazvala je kćer Holland i iznenadila mnoge odabirom imena za svoju kćer.

Kći nekadašnjeg holivudskog super-para Kim Basinger i Aleca Baldwina, model Ireland Baldwin (27) postala je majka.

Ireland i njezin partner, portugalsko-američki glazbenik RAC (André Allen Anjos) u četvrtak su postali roditelji kćerkice kojoj su nadjenuli ime Holland.

Sretni roditelji na Instagramu su objavili sliku na kojoj se kćerkica nalazi u majčinom naručju dok ponosni otac pozira pokraj njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

Roditelji Ireland Baldwin prošli su mučni razvod
Irelandini roditelji bili su jedan od najpoznatijih parova 90-ih prije nego što su početkom 21. stoljeća prošli mučan razvod, koji je uključivao dugu parnicu oko prava oca na viđanje kćeri.

I Ireland se našla u središtu skandala kada je 2007. objavljena glasovna poruka koju joj je uputio otac, a u kojoj ju je izvrijeđao i nazvao nezahvalnom svinjom.

Kada je postala punoljetna 2013., Ireland je potpisala ugovor s modnom agencijom te ostvarila uspješnu karijeru kao model, iako je ta karijera bila prekidana povremenim posjetama klinikama za odvikavanje. Radila je za neke od najpoznatijih svjetskih brendova poput Guessa te se pojavljivala na naslovnicama Vanity Faira, Ellea i Marie Claire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

Ireland Baldwin ime je odabrala u čast jedne od svojih omiljenih glumica
Malena Holland prvo je unuče i svojoj slavnoj baki i djedu.

Ireland je jedino dijete oskarovke Kim Basinger (69), dok je njezin otac Alec Baldwin (65) s drugom suprugom Hilarijom od 2013. godine dobio čak sedmero djece, četiri kćeri i tri sina.

Ireland Baldwin inače je još u siječnju otkrila ime kćerkice, a tada je objasnila kako za odabir ima dvostruki povod.

Jedan je kako bi „nastavila tradiciju“ – budući da se ona zove Ireland (Irska) zaključila je kako bi bilo prikladno da joj se kći zove Holland (Nizozemska). Drugi je razlog povezan s jednom od njezinih omiljenih glumica – legendarnom Holland Taylor (80) najpoznatijom po ulozi Evelyn Harper, majke Charlieja i Alana u kultnome sitcomu “Two and a Half Men“.

hellomagazin.hr