Jovana Jeremić Ponizila Sve ŽENE! Ja Ne Kuham, Ne Perem I Ne Čistim! Ja Sam Uspješan Žena, Domaćice Neka To RADE! (FOTO)

Uncategorized

Jovana Jeremić je jako poznata voditeljica na našem prostoru koja u posljednjih par dana dobija jako veliku popularnost jer je prvi akter drame sa Bakom Prasetom. To je voditeljica koja je prije nekoliko mjeseci prešla tek na televiziju Pink jer je prije toga radila na drugom televiziji a radi se o televiziji Happy TV.

Ipak prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge šokirala. Radi se o tome da je Jovana prije par dana bila gost u jednoj emisiji gdje je davala razne izjave i jedna njena izjava je sve zgrozila. Radi se o tome da je ona rekla kako ona nikada ne kuha, ne peri niti čisti jer je to njoj ispod časti da tako nešto radi.

Rekla je da takve stvari trebaju da rade domaćice a ona je uspješna žena te samim time ona smatra kada bi ona to radila da bi to za nju bilo jako veliko poniženje. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoj stav o ovome.

glasregije.com