U STARAČKOM DOMU SE UDALA SAMA ZA SEBE: TO SAM ODUVIJEK ŽELJELA, SRETNA SAM

Zanimljivosti

U STARAČKOM DOMU SE UDALA SAMA ZA SEBE: TO SAM ODUVIJEK ŽELJELA, SRETNA SAM

Dorothy Fideli, 77-godišnjakinja iz Ohaja, udala se za sebe na neobičnom vjenčanju održanom u domu za starije osobe.

– To je nešto što sam oduvijek željela. Htjela sam se udati i imati sretan život, ali stvari nisu išle po planu te sada imam drugu priliku raditi nešto što će me uistinu usrećiti – izjavila je Fideli.

Inače je vrlo vitalna i dobre volje.

– Volim nasmijavati ljude, kad su tužni, obučem nešto komično i zabavim ih – izjavila je popularna baka.

Kad je odlučila da će to uistinu i napraviti, udati se za samu sebe, zamolila je upravitelja doma Roba Geigera da joj pomogne oko ceremonije te da joj sve organizira. Trebala je vjenčanicu, cvijeće, hranu, dekoracije i sve ostalo.

– Geiger me podržao te mi odlučio pomoći, a to je napravila i moja kćerka – izjavila je vremešna mladenka.

Kćerka je bila oduševljena maminom idejom. Dorothy smatra da ljudi često zaborave tražiti sreću u svom životu.

– Mnogi misle da su sretni i da će sve biti uredu, no ne uzimaju pritom u obzir one male unutrašnje znakove koji govore drugačije, oni su ono što je važno – izjavila je sretna baka.

Mladenka je nosila bijelu haljinu s prozirnim dugim rukavima ukrašenu cvjetnim detaljima, srebreni remen i ukrašen veo s trakom za glavu. Buket je bio od bijelih ljiljana, za koje je izjavila da su metafora ljubavi prema sebi. Na dan njenog vjenčanja dom su ukrasili balonima, a tu je bila i velika bijela torta, sendviči u obliku zvona te kolači.

– Bila sam malo nervozna, ali sretna – iskrena je bila Dorothy.

To joj nije prvi brak – udala se davne 1965. te razvela devet godina kasnije.

– Nosila sam crnu haljinu, tako da smatram da je brak bio osuđen na propast – komentirala je.

Vjeruje da je ljubav najvažnija na svijetu.

– Ljubav je najvažnija stvar na ovom svijetu, a, ako volite Boga i sebe, ovaj svijet će vam biti polje ruža – izjavila je mladenka, koja će uskoro postati prabaka, piše NY Post

Dodala je kako se fokusirala na poboljšanje kvaliteta života, sada kad su joj djeca odrasla, a unuci na kraju fakulteta.

Prisjećajući se svog prvog vjenčanja, Fideli je rekla kako su ona i njen bivši suprug izmijenili zavjete te je sve bilo brzo, muž se odmah morao vratiti na posao.

– Ovo je najbolja stvar koju sam napravila, koju imam, nakon familije. Jako sam im zahvalna da su mi to omogućili – zaključila je.

hayat.ba