Tata bi bio najsrećniji: Udala se ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija izgleda kao anđeo FOTO

Region

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pevača Džeja, rekla je sudbonosno „da“ svom izabraniku Stefanu Davidoviću. Pevačica u povoju ljubav sa partnerom krunisala je brakom pred prijateljima i porodicom u jednom elitnom restoranu.

Ćerka legendarnog Džeja je za najlepšu priliku izabrala dugačku venčanicu od bele čipke, a kosu je ukrasila impozantnim velom. Stefan se odlučio za svetlo plavo odelo. Ipak, najsrećniji događaj u Marijinom životu ipak je nosio sa sobom dozu sete i tuge, jer njen tata nije doživeo da je vidi na njen najlepši dan.

– Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija domaćim medijima.

Andrijana Tomanić, koja je bila sa legendarnim pevačem do poslednjeg dana njegovog života, spomenula je da će im na ovaj dan posebno nedostajati.

– Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želeo je da vidi svoju ćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana – izjavila je Andrijana ranije za medije.

hellomagazin.rs