Šestogodišnji dječak je tješio svoju mlađu sestru koja ima tumor na mozgu dok je bila u bolnici

Zanimljivosti

Maloj Adalynn je dijagnostikovan terminalni stadij tumora na mozgu u jako ranoj životnoj dobi i prognozirali su joj još samo nekoliko mjeseci života. Ipak, ona je iznenadila doktore svojom jakom voljom za životom. Tumor se jedan izvjestan period smanjio i ona je živjela 18 mjeseci nakon postavljene dijagnoze.

Tokom tog vremena, njen stariji brat Jackson ju je volio i želio ja provodi sa njom što je moguće više vremena. Kada se Adalynno stanje iznenada pogoršalo i smrt je bila neizbježna, njen tata je na Facebooku objavio dirljivu sliku nje u bolničkom krevetu. Oči su joj bile zatvorene, a glava okrenuta prema njnom bratu. Jackson je držao njene ruke u svojoj maloj ruci, a njegova druga ruka je bila na njenom čelu.

Ovaj mali dječak je dao sve od sebe kako bi utješio svoju sestru koja umire. Njihov tata je rekao kako mala djeca ne bi trebala tako rano izgubiti svog najboljeg prijatelja. Adalynn je preminula sledećeg jutra. Porodica je danas ne može da se pomiri sa gubitkom djeteta, ali su ipak dobili još jednog sina i voljeli bi da ga je i Adalynn mogla upoznati.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

24infoworld.net