Karleuša Objavila Sliku Tamare Đurić Sa Novim Licem, Pa Zamolila Samo Jedno: Život Je Okrutan!

Showbizz

Karleuša objavila sliku Tamare Đurić sa novim licem, pa zamolila samo jedno: Život je okrutan!

Starleta Tamara Đurić i trudna pjevačica Nadica Ademov sinoć su gostovale u emisiji “Ami G šou”, kada je došlo do njihovog okršaja.

U odbranu koleginice stala je Jelena Karleuša, koja je objavila sliku starlete koja je nastala ubrzo nakon plastičnih operacija i kratko napisala:

– Zagrlite svoje kćerke, svoje majke, sestre, prijateljice… Pružite im ljubav i podršku. Život je okrutan.

Jelena je takođe dodala:

– Vrijeme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cijele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vrijeđa jednu pjevačicu, žensku muzičku zvijezdu. Način na koji se pjevačice u Srbiji vrijeđaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigdje u svijetu nema – napisala je ona, pa dodala:

– Ovdje svaki pas može da digne nogu i pop.ša, svaka nakaza da priča o izgledu pjevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pjevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvijezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, a gremlinka iz noćnih mora se ne ćuti – napisala je pjevačica.

(ekskluziva.ba)