LOM NA SVADBI Zlata Petrović se popela na sto, a gošća počela da se KRSTI I PLAČE: Pevačica jedva drži novčanice u rukama

Region

Folker Radiša Trajković Đani napravio je gala svadbu mlađem sinu Marku u jednom elitnom restoranu, a skoro cela estrada je bila na slavlju. Mnoge njegove kolege su se latile mikrofona, a među njima je bila i pevačica Zlata Petrović.

Zlata Petrović se, naime, u jednom momentu čak i popela na sto dok je pevala, a gospođa koja je bila na svadbi je počela da plače od sreće.

Zlata je zapevala svoj najveći hit “Učinilo vreme svoje” i pesmu posvetila jednoj gošći, kao i pesmu ”Mirišeš na nju”.

Gospođa na svadbi je sve vreme brisala suze.

Porodica Trajković je organizovala gala slavlje, gde su među zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus…

Ponosni roditelji Marku su kao svadbeni poklon obezbedili krov nad glavom to jest stan.

– Venčanje je super proteklo. Muž me je jutros doterao. Držala sam dijetu. Prevazišli smo tremu, mi smo iskusni kada su venčanja u pitanju. Sinu smo za venčanje kupili stan, poklon je i ljubav – rekla je Slađa Trajković.

– Kakva će atmosfera biti večeras zavisi od količine alkohola. Sinove sam oženila, ali kada budem udavala ćerku to će mi biti najveseliji i najtužniji dan, ona je naša mezimica. Možda dovedemo zeta kod nas – dodala je ponosna majka.

blic.rs