VIKI I TAŠKE PROŠIRILI BIZNIS U TURSKOJ, A OVAKO PROVODE VREME SA KLIJENTIMA! Zahvaljujući Ovoj Koleginici Krenuo Im Posao ŽESTOKO

Showbizz

VIKI I TAŠKE PROŠIRILI BIZNIS U TURSKOJ, A OVAKO PROVODE VREME SA KLIJENTIMA! Zahvaljujući ovoj koleginici krenuo im posao ŽESTOKO

Violeta Viki Miljković poslednjih godina bacila se, zajedno sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, na biznis sa prodajom i opremanjem luksuznih nekretnina, i to ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu. Pevačica je, naime, otvorila firmu u Beogradu, a svoje brokere ima i u Americi, tačnije u Čikagu, Majamiju, u Dubaiju, na Karibima i na Floridi. Kako je Kurir ranije pisao, Viki i Taške su za manje od godinu dana od ovog biznisa zaradili čak tri miliona evra, a sada su otišli korak dalje i otvorili još jednu firmu, i to u Istanbulu, gde su zaposlili dosta ljudi.

Pevačica je već nekoliko dana tamo sa suprugom i pokazala je kako voli da uživa u tradicionalnom restoranu.

– Volim na kraju radnog dana ovde da dođemo, ima muzike, opustim se i lepo pojedemo. Restoran do restorana, staro je, ima posebnu dušu i emociju. Ovde volimo da dođemo sa klijentima, dosta ih dolazi iz Amerike i Evrope, vole ovu muziku i melos. Kad nam uspešno prođe dan volimo da osetimo duh starog Istanbula – rekla je Viki.

– Otkako smo otvorili firmu, stalno sam na ovoj relaciji, pola meseca u Beogradu, pola u Istanbulu. Grad koji ima dušu, ima posebnu eneegiju. Kad jednom dođeš u Istanbul poželiš da se vratiš. Dobra energija i poželela sam ne da se preselim, ali da mogu odavde da radim. Volim jako Istanbul – dodala je pevačica.

Viki je otkrila i kako provodi dane u Istanbulu, gde viđa i dobro poznatu koleginicu.

– Obožavam Instanbul. Volim da provodim dane ovde. Trudim se da spojim lepo i korisno. Kad se moj radni dan završi, trudim se da se odmorim. Videćete kako izgleda mor radni dan, ali iz drugog ugla. Kad me vidite u drugom svetlu, biće vam jasno da ne živim običan život jedne pevačice. Taške ima dosta muzičara s kojima ovde sarađuje. Okupirana sam poslom koji ovde obavljam, ali je vreme da pa nju obrazim i na svoje pesme. Viđam se sa Eminom Jahović. Ona je ovde jako cenjena i poštovana. Divna je, obožavam je. Dobar je čovek, prava je koleginica. Pomogla mi je oko nekih detalja. Teško je bilo pokrenuti nešto, a da ne znaš dosta ljudi u velikom gradu, a ona mi je bez pogovora pomogla – pričala je Viki u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsetimo, kako je kurir pisao, pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju u planu da kupe i nekreninu u Istanbulu gde su otvorili firmu i to u blizini njene koleginice Emine Jahović.

Kurir.rs/Premijera