Transrodna Alina Zauvijek Napustila Zvezde Granda: Nakon Konačne Odluke Javno Se Obratila Publici I Poslala Snažnu Poruku!

Showbizz

Transrodna Alina zauvijek napustila Zvezde Granda: Nakon konačne odluke javno se obratila publici i poslala snažnu poruku!

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i briljirali iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Alina se predstavila pjesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpjevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su donijeli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

Samo dva glasa i to od Viki Miljković, što znači da je ovo ujedno i kraj takmičenja za njih dvoje – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet, dok je Saša Popović dodao da ne bi komentarisao dalje, ali je ipak dao riječ Viki da obrazloži svoj glas za oba takmičara.

– Dala sam im glas čisto da ne bude da nemaju nijedan glas. Uložili su trud, došli su, ali nije bilo dobro – rekla je Viki, a Marija se nadovezala i prokomentarisala Srđanov nastup večeras.

– Daleko si bio bolji u prethodnom krugu, da li je do odabira pjesama, da li je stvar trenutka, ali nisi bio dobar. Meni je žao – istakla je.

Iako nije želio da produbljuje priču, budući da je žiri svojim neglasanjem rekao sve, Saša je ipak morao da se obrati kandidatima i zahvali im se za sve što su uradili za šou.

– Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvijek reagovala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja- rekao je Popović, a Alina je od njega zatražila riječ.

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

– Ja sam svima prezahvalna na predivnom iskustvu, moja poruka je oduvijek bila i zauvijek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor je to morao da uradi.

– Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovjek nevjerovatno kreativan. On se inače bavi komponovanjem. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u cijelom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije – rekao je Đorđe David.

Inače, Alina je sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postala prava senzacija, ali ne toliko zbog vokala, koliko zbog priznanja da je transrodna osoba.

 Grand.online