“SAMO BOG ZNA KOLIKO ĆU JOŠ IMATI MUŠARACA” Jovana Jeremić ne mari za negativne komentare: “Ja sam svetska žena”

Region

Poznata voditeljka Jovana Jeremić i njen bivši muž Vojislav Milošević zvanično su se razveli prošle godine, a od tada je njen ljubavni život pod budnim okom javnosti.

Jovana Jeremić često ističe da ima mnogo udvarača, a kaže da ni ona sama ne zna koliko će ih samo još proći kroz njen život.

– Ja reprezentujem stil života… Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću – kazala je ona u emisiji Sanje Marinković i istakla da se ne osrvće na negativne komentare koji dolaze do nje.

– Moj život je moje remek-delo. Moja majka je mislila da ću je biti pravnica, i da ću ja imati jednog muža i troje dece. Ja sam oduvek znala da je to nemoguće. Od svega toga ja bih poželela samo to da imam troje dece – rekla je Jovana i dodala:

– Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo Bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste.

blic.rs