NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo Ko Će Dobiti PARE Do 20. Maja

Uncategorized

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 20. maja

Brojimo dane do kraja retrogradnog hoda Merkura (15. maj), tako da će planetarna situacija u narednoj nedelji da se promijeni na bolje, čak i kada je novac u pitanju. Igramo još jedan zvazdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali. Jupiter, planeta sreće, 16. maja ulazi u znak Bika, a ova planetarna pozicija će odgovarati većini horoskopskih znakova. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 20. maja to su horoskopski znakovi među kojima su: Bik, Ovan, Djevica i Ribe.

BIK

Pred vama je nedelja sa srećnim okonostima, jer Jupiter ulazi u vaš znak gde će se zadržati oko godinu dana. Merkur kreće naprijed, pa donosi poboljšanje finansijske situacije. Svi progovori o novcu konačno imaju šansu da budu realizovani.

OVAN

Jupiter ulazi u Bika i čuva vaše polje finansija. Nije isključeno da ćete otkriti novi izvor zarade, pa možete da ostvarite profit na osnovu ugostiteljstva, ali i bankarstva. Za vas neće biti zime kada je novac u pitanju.

DJEVICA

Venera u Raku donosi vam zaradu sa prijateljima. Isto tako, osoba od povjerenja može da vam pomogne da dobijete posao sa većom zaradom. Rak vam je dobar partner za zaradu.

RIBE

Saturn jeste u vašem znaku, pa morate da smanjite troškove. Ali Mars do 20. maja donosi stabilnu zaradu, tako da možete da očekujete dobitak.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Bik.

(Informer.rs)