Marija Kulić Žestoko Isprozivala Produkciju! Svi Koji Pljuju Zadrugu Imaju Razlog, Ne Šaljite Vašu Decu U Onaj Logor!

Showbizz

Marija Kulić žestoko isprozivala produkciju! Svi koji pljuju Zadrugu imaju razlog, ne šaljite vašu decu u onaj logor!

Marija Kulić nedavno je napustila “Zadrugu 6” kako bi otišla u posetu lekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, ako je sudeći po njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, do toga neće doći. Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom ćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari detetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća.

Marijinu objavu prenosimo u celosti:

– Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj deci da odu u onaj logor. Nikom nije donelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, ne varajte se da tamo odete ni na tri dana. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano – napisala je Marija Kulić.

U komentarima ispod njene objave mogao se videti i odgovor sa navodno oficijalnog profila “Zadruga”, u kojem je Mariji saopšteno da će igračke biti vraćene, ali i da ona i Miljana treba da vrate pare koje su, kako je napisano, “ukrale”.

Ipak, Kulićeva je nakon toga obrisala sve komentare ispod ove objave i ugasila opciju komentarisanja. Mi smo kontaktirali Mariju Kulić, u želji da saznamo više o iznenadom sukobu sa televizijom sa kojom je godinama bila u odličnim odnosima, međutim ona je samo ukratko potvrdila svoju priču:

– Pročitali ste šta sam napisala. Dovezli su me na kontrolu i javili da nema potrebe da se vraćam, i da neće da vrate stvari i igračke. Ni mrtva se tamo ne vraćam – rekla je Marija Kulić za “Srbija Danas” i dodala da je jedini način na koji čitava situacija može da se reši, odlazak na sud.

– Rekli su mi iz policije Pećinci jedino preko suda, a s obzirom da su toliko kvarni, po dosta tačaka će biti tužbi – poručila je Kulićeva.

Podsećanja radi, Miljana Kulić, Marijina ćerka, nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone rijalitija jer je samoinicijativno napustila projekat. Prema ugovoru koji je kao i svaki takmičar potpisala prilikom ulaska, od Miljane će produkcija na sudu potraživati 100.000 evra.

(e-turneja.com)