Britanka doživjela slom nakon poraza na Eurosongu: ‘Sve je namješteno, rezultati nisu fer

Showbizz

Pjevačica Mae Muller je pobijedila samo Njemačku, koja je imala 18 bodova. Mae svoje razočaranje nije krila

Gledatelji Eurosonga ostali su shrvani jer je predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva Mae Muller (25) doživjela ponižavajući poraz.

Mae je na samom kraju natjecateljskog djela Eurosonga izvela pjesmu ‘I Wrote a Song’.

Ujedinjeno Kraljevstvo je završilo na predzadnjem mjestu s 24 boda u usporedbi s nevjerojatnih 583 bodova pobjedničke Švedske. Pjevačica je pobijedila samo Njemačku, koja je imala 18 bodova. Mae svoje razočarenje nije krila.

Pjevačica je nakon toga na Twitteru podijelila pozitivnu izjavu reagirajući na razočaravajuće rezultate.

– Samo vam želim reći hvala. Znam da se puno šalim, ali stvarno smo dali sve od sebe u posljednjih nekoliko mjeseci. Nije rezultat kojem smo se nadali, ali tako smo ponosni na sve ono što smo postigli na ovom putu. Čestitke svim zemljama, nikada neću zaboraviti ovo putovanje i sve vas volim – poručila je.

Unatoč rezultatu, obožavatelji su rekli kako bi Mae trebala biti ponosna na svoju izvedbu i predstavljanje zemlje, a rezultat su nazvali ‘namještenim’.

‘Cijeli Eurosong je namješten. Ne bi trebalo dopustiti natjecateljima koji su već osvojili da se ponovno natječu, nepravedno je i natjecateljima koji još nemaju publicitet’, ‘Nije namješteno. Finska je bila bolja’ – pisali su pratitelji, dok je drugi komentar bio:

– Ma kakva namještaljka, budite ponosni! – glasio je komentar.

Mae je za nastup odjenula crni kombinezon i izvodila plesnu koreografiju kojom je oduševila publiku u Liverpoolu.

24sata