Sara Je Priznala Da Bi Pre Otišla Na Posao Nego Ostala Kod Kuće Da Čuva Decu: Razlozi Ove Zaposlene Mame Će Vas Iznenaditi

Zanimljivosti

Sara je priznala da bi pre otišla na posao nego ostala kod kuće da čuva decu: Razlozi ove zaposlene mame će vas iznenaditi

Sara Toresan iz Australije bila je surovo iskrena i priznala je da bi pre otišla na posao, nego ostala kod kuće da čuva decu. A njena objava na TikToku je pokrenula doslovno lavinu komentara. I dok su je mnoge žene razumele, sa druige strane bilo je i onih koji su je užasno osudili.

– Kada bih imala opciju da ostanem kod kuće s decom ili da idem na posao nakon noći u kojoj se nisam naspavala, uvek bih odabrala da idem na posao. Mislim da sam vrlo kvalifikovana da govorim na ovu temu jer sam zaposlena majka. Odlazak na posao je mnogo lakši nego ostajanje kod kuće s decom – izjavila je ona, a njen video je u rekordnom roku postao popularan na društvenim mrežama.

Smatra da odlazak na posao za nju ima brojne benefite.

– Na putu do posla mogu da slušam svoju omiljenu muziku. Mogu na miru da prošetam i popijem kaf. Mogu da porazgovaram sa kolegama na poslu i koristim različite delove svog mozga – iskrena je ova mama.

Ističe da je pred kraj radnog vremena veoma uzbuđena, jer poželi decu i jedva čeka da ih vidi, te sa njima provodi i mnogo kvalitetnije vreme u odnosu kada je po ceo dan u kući.

– Od trenutka kada otvorite oči ujutru dok ih ne zatvorite uveče vi ste u mašini. Vi neprekidno zadovoljavate njihove potrebe, smirujete njihove sukobe, vičete na njih. Većina roditelja koji ostaju kod kuće s decom sanjaju o samostalnih 45 minuta uz slušanje omiljene muzike ili podkasta – zaključila je Sara.

A onda su usledili najrazličitiji komentari mama na ovu temu:

“Posao je moje plaćeno odsustvo.“
“Ostajanje kod kuće s decom je sto puta lakše od posla. Naravno, ima izazova, ali to je za mene blagoslov. ”
“Izgubila bih razum kao majka koja ostaje kod kuće.“
“Apsolutno ne bih volela da sam na poslu. Već osam godina sam kod kuće s decom i mogu da radim šta god želim.”
“Posao mi je tako lepa pauza!“

@imperfectalignment

Working to your strengths and accepting your weaknesses can help you to put your needs first so that you CAN become Supermum, even if it looks very to different to what you expected #mumlife #momtok #mumsneeds #happyMum #fyp #foryoupage

♬ original sound – Sarz

(stil.kurir.rs)