Starija sestra je držala mlađu, a njena reakcija nas je rastopila

Zanimljivosti

Starija sestra je držala svoju mlađu sestru, a reakcija mlađe sestre nas je raznježila. Ovo je divan video o sestrinskoj ljubavi.

U ovom videu, 7-mjesečna beba upućuje svojoj velikoj sestri najslađi osmijeh. Sestricu drži starija sestra. Dragocjen je trenutak kada djevojčica podigne pogled prema svojoj starijoj sestri.

Ima takvo divljenje i ljubav prema njoj. To malo lice je tako sretno dok je zamotana i mazi se sa svojim članom obitelji.

Baš kad pomislite da ne može biti slađe, starija sestra poljubi eskimskim poljupcem mlađu. Djevojčica uvlači glavu u sestrina prsa i drže se jedna za drugu.

Ovaj video je jedan od najslađih klipova koje sam ikada vidio. Vrijedi vremena gledati ljubav između ove braće i sestara. Ovo je divan trenutak za svjedočenje. Toliko često, to nisu stvarnosti u kućanstvima, pogotovo kada braća i sestre stare.

Kad postoje trenuci takve slatkoće, lijepo ih je susresti. Iako smo svi grešne naravi, pozvani smo ljubiti jedni druge bratskom ljubavlju.

Dok svjedočimo ovom videu, neka nam bude podsjetnik da pazimo na našu braću i sestre u Kristu. Zovemo se Tijelo Kristovo i obitelj smo.

Možemo moliti Boga da nam pomogne voljeti Ga i voljeti druge. Toliko može značiti pokazati dobrotu prema drugima. Kako možete paziti na Isusovu ljubav i dijeliti je s drugima oko sebe?

„Novu vam zapovijed dajem: Ljubite jedni druge. Kao što sam ja ljubio vas, tako se i vi ljubite. Po tome će svi znati da ste moji učenici ako se budete ljubili.” (Ivan 13,34-35)

saharica247