Majka je 15 godina bezuspješno tražila sina, a onda je slučajno vidjela jednu fotografiju

Zanimljivosti

Majka je 15 godina bezuspješno tražila sina, a zatim je slučajno vidjela jednu fotografiju na internetu … Tada se sve promijenilo!

Većina roditelja učinila bi apsolutno sve za svoju djecu. Ljubav majke ili oca prema svom djetetu je snažna i beskrajna.

Ta vrsta beskrajne, neprestane i duboke ljubavi bila je na djelu u životu Hope Holland. Prošle su godine, a da nije vidjela svog sinčića Jonathana, izvještava ABC 10 News.

Iznenada je nestao …
Johnathan je imao samo tri godine kada je odveden od Hope. Njezin bivši suprug iznenada je nestao 2000. godine, odvodeći sa sobom malog Johnathana. Ali Hope nije odustala, nije gubila nadu. Nastavila je potragu za Johnathanom.

“Jedini fokus koji sam imala tijekom te prve tri godine bio je pronalazak mog sina. Kako sam ga tražila potpuno je nejasno, ali to mi je bila jedina važna stvar”, rekla je Hope.

U jednom je trenutku Hope čak angažirala istražitelja da joj pomogne pronaći dijete. No, nestala je i osoba koju je platila da joj pomogne pronaći sina. Stvari nisu izgledale dobro.

Onda je fotografija objavljena na društvenim mrežama dovela do proboja u potrazi. Hope je uočila jednu od fotografija Johnathana na društvenim mrežama. Nakon što je pronašla fotografiju svog sina, koju je sama snimila, nije mogla suspregnuti emocije.

“Suze su mi nekontrolirano tekle niz lice, ruke su mi se tresle, tijelo mi se treslo”, rekla je Hope.

Zatim došla do osobe kojoj se fotografija svidjela pa ju je objavila. Ta osoba je bila Johnathanova prijateljica i odmah je dala Hope kontakt podatke njenog davno izgubljenog sina.

Ponovni susret
Ubrzo su se ponovno zbližili i 2015. Hope je konačno zagrlila svog tada 18-godišnjeg sina.

U videu u nastavku pogledajte ponovni susret majke i sina.

Hope je bila izvan sebe od oduševljenja što se ponovno susrela sa svojim djetetom nakon toliko godina razdvojenosti.

“Tako sam sretna i to je pravo čudo”, rekla je Hope. I doista je čudo, jer našem je Bogu sve moguće.

novizivot.net