S bebom je došla na predavanje, a profesor je učinio nešto prekrasno

Zanimljivosti

Studentica je s bebom na predavanje budući da je nije imala kome ostaviti. Profesor je odlučio da će se pobrinuti za nju.

Profesor na sveučilištu Lincoln pridržao je bebu svoje studentice nakon što mu je ona javila da ne može doći na predavanje jer ne može pronaći dadilju.

To je iskustvo bilo jako vrijedno za 21-godišnju majku i studenticu koja je napokon mogla zapisivati nešto tijekom predavanja.

„Uvijek sam htjela ići na HBCU. Odlučila sam se za nešto što je još bolje pa sam odabrala Lincoln“, rekla je Imani Lamarr, 21, koja sada završava fakultet u Pennsylvaniji.

Imani je rekla da joj je njezin profesor, Aqueel Dix, rekao: „Ne. Ne rekao mi je ne. A ja sam ga samo gledala, kao, ne mogu propustiti predavanje? Nemam nikoga da mi čuva bebu.“

„Neću dopustiti da mi student ne dođe na predavanje jer im nema tko pričuvati bebu. To ne dolazi u obzir kod mene“ rekao je Dix.

Tek se bila vratila na fakultet
Imani se tek bila vratila na fakultet nakon što je jedan semestar bila odsutna nakon što je prerano rodila. Njezin je sin morao provesti nekoliko mjeseci na intenzivnoj skrbi.

„Bilo je jako teško. Svaki sam dan išla u bolnicu, gledala sam ga i nisam mu mogla pomoći“, rekla je Lamarr.

Christopher Murphy, kojeg je Lamarr nazvala po svom ocu, postao je njezin svijet te joj se raspored vrtio oko njega.

Kada je rekla Dixu da ne može doći na predavanje jer nitko ne može čuvati njezinog sina, on je rekao ne.

„To sam ja. Nije mi problem pomoći studentima kad god im to treba“, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aqeel (@docqeel_ifbbpro)

Profesor je predavao i držao bebu u rukama
Lamarr nije bila sigurna o tome da dovede svoju bebu na sat, kako će se ponašati i hoće li ometati druge studente, ali kada je Dix počeo predavati i ujedno držati njezinu bebu u rukama, ona je shvatila da će sve biti u redu.

„Nikada nisam mislila da će se to dogoditi i da ću imati nekoga tko zaista mari i tu je za mene. To mi je puno značilo“, rekla je.

Lamarr će diplomirati za samo nekoliko mjeseci te kaže da su za sve zaslužni njezin mentor i njezin 2-godišnji sin.

„Zaista nemate pojma koliko mi ovo znači“, rekla je.

novizivot.net