HRVATI PODIGLI PRAŠINU NA EVROVIZIJI Najšokantniji nastup večeras! RAKETE, VOJNICI – na mrežama su hteli njihovu diskvalifikaciju, a publika ih ispratila ovacijama

Region

Predstavnici Hrvatske na ovogodišnjoj “Evroviziji”, članovi grupe “Let 3”, nastupili su večeras u prvom polufinalu takmičenja, a njihov performans definitivno je bio najšokantniji.

Imali smo prilike da vidimo uniforme, muške suknje, rakete, a nastupom i pesmom su, kako su pričali ranije, hteli da pošalju poruku protiv rata na “Evroviziji”.

Šareniš, kape sa nazivom numere “Mama šč!”, animacije na video bimu, sve je to bilo sastavni deo nastupa grupe “Let 3”.

Na nedavno održanom “tirkiznom tepihu” na otvaranju takmičenja oni su imali ogrtače sa bojama hrvatske zastave, dok je jedan član grupe Zoran Prodanović Prlja nosio ortač sa bojama Ukrajine.

Kada su skinuli plašteve, ostali su u belim majicama na bretele, mini suknji, belim čarapama na kojima su pisala slova “ŠČ”, a nosili su i štikle.

Podsetimo, numera i sam nastup izazvali su burne reakcije širom regiona. Na društvenim mrežama ljudi su čak tražili i diskvalifikaciju benda sa “Evrovizije”. Ipak, to se nije dogodilo, pa smo ih večeras gledali u polufinalu.

Predstavnik Srbije na “Evroviziji”, Luka Ivanović, koji se predstavlja umetničkim imenom Luke Black, nastupio je večeras u prvom polufinalu takmičenja treći po redu, posle predstavnika Norveške i Malte.

blic.rs