CECA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE Zbog njegove životne priče je bio potresen ceo region: “Umrli su mu i otac i majka”

Region

Najemotivnija priča ove sezone u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ jeste priča Bojana Ilievskog iz Severne Makedonije.

Emotivnim izvođenjem numera “Sin”, Šerifa Konjevića, i “Pesma,” Šabana Šaulića, osvojio je simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tome se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim rečima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene “sobe emocija”.

– Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je tada sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

I Bojanu se steglo grlo, a suze su same krenule dok mu je rame utehe pružila Sanja Kužet koja se u najtežem momentu našla do njega.

Emocije su se mešale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji “Zvezda Granda” ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim te je rečima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je dobio veliku šansu da svoj život promeni.

– I Ceci su krenule suze. Specifična je situacija, ali Bojane, vidi, “Zvezde Granda” su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – objasnio je Popović tada.

blic.rs