Čuveni srpski odbojkaš sa suprugom ispred škole gdje im je ubijena kćerka! (Foto)

Region

Bivši odbojkaš Dragan Kobiljski zajedno sa suprugom došao je danas oko podneva ispred Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u kojoj je jučer ubijena njihova 14-godišnja kćerka Emilija.

Držeći se ruku pod ruku i nijemi od bola, oni su uplakani došli na mjesto gdje se jučer dogodila nezapamćena tragedija. Nekadašnji odbojkaš, a sad trener rumunskog kluba Zalau, kleknuo je pored mjesta na kojem građani od jučer popodne pale svijeće i ostavljaju cvijeće u znak oproštaja od stradale djece.

Kobiljskog je vijest o tragediji zatekla u Rumuniji. Menadžer kluba Adrijan Feher ispričao je da je srpski trener bio u stanju šoka, pa ga je do Beograda odvezao igrač Dušan Stojisavljević.

– I mi smo roditelji i ovakve stvari utiču na sve nas. Dragan je u Beograd otišao sa Dušanom Stojisavljevićem, sa kojim je i ranije sarađivao. Plakao je cijelim putem, nije mogao da vozi. Svi zajedno iz kluba ćemo otputovati u Beograd na sahranu i probaćemo da mu pružimo svu podršku. Poznavao sam i Emiliju, znam kako su divna porodica – kazao je Feher.

: Informer