“VARAM MUŽA 10 GODINA, ALI TO JE SPASILO NAŠ BRAK” Da se ne bi razvela našla je ljubavnika koji joj ispunjava FANTAZIJE

Region

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila kako je uspela da spasi brak tako što godinama ima ljubavnika.

Većina ljudi veruje da su kvalitetno provedeno zajedničko vreme i dobra komunikacija ključ srećnog braka, ali žena pod nadimkom Džili (47), koja je htela da zadrži anonimnost, kaže da jedan partner ne može da zadovolji sve njene potrebe, te da joj je brak spasila njena 10-godišnja ljubavna afera.

U ‘dobru i u zlu’ vezala se sa suprugom pre 21 godinu, a nakon otprilike 10 godina braka potražila je ispunjenje svojih intinih potreba van braka. Žena koja kaže da je iz Škotske, pribegla je varanju nakon što se sa mužem neko vreme svađala oko toga koliko su često intimni.

Moj suprug se trudio da ispuni moje se*sualne želje, ali počela sam da osećam da izazivam svađe i na kraju sam se osećala kao da ga pritiskam da bismo imali odnose, rekla je Džili za Miror. Bila je nezadovoljna i nemirna kad su stvari postale rutina nakon 10 godina braka.

– Niko ne želi da se oseća kao da je se*s nebitan, potpuno suprotno od onoga kako bistezapravo trebali da se osećate: da je reč o zabavnom delu partnerskog odnosa. Shvatila sam da imam problem i odlučila sam da ću pomalo avanturistički začiniti stvari – priča. Probala je, imala kratke izlete s nekoliko muškaraca, sve dok pre otprilike sedam godina nije upoznala svog trenutnog ljubavnika. I on je oženjen i kaže da se upravo zbog svojih obaveza dobro razumeju i poštuju međusobne granice.

– I nakon svih ovih godina, među nama još ima strasti. Sastajemo se samo da bismo uživali u seksu, kad god možemo i uvek je to veliko uzbuđenje. Ponekad smo pomalo nestašni na javnim mestima, a ponekad u mojoj ili njegovoj kući, ili u hotelu. Gde god bili, uvek je vrlo strastveno, priča Džili. Kaže kako ona i ljubavnik, kao i svi ostali parovi ponekad odlaze na sastanke, za njih je to normalan deo odnosa.

Ona takođe tvrdi da je nerealno verovati da samo jedna osoba može zadovoljiti nečije potrebe u vezi.

– Meni ta veza pomaže da osiguram sve svoje potrebe, sve aspekte jedne veze. Nerealno je očekivati da će to moći samo jedan partner. Nemoguće je da on u potpunosti odgovori na vašu potrebu za se*som, razgovorima, stabilnosti i sigurnosti. Dopuštajući sebi da volite više ljudi, to vam pomaže da još više cenite svog partnera, jer se fokusirate na ono što vam daju, a ne na ono što im nedostaje, pojašnjava. Dodaje kako njen ljubavnik ispunjava njenu potrebu za avanturom.

– Ja sam izraženo se*sualna osoba, treba mi ta strast, osećam se živo kad sam nestašna i potrebna mi je ta veza. Istovremeno, suprug mi daje stabilnost i sigurnost i on je onaj kojem bih poverila svoj život u ruke – kaže. Dodaje kako je još uvek seksualno aktivna i sa suprugom, ali oseća da sada vrši manji pritisak na njega kad je u pitanju spavaća soba.

S ljubavnikom se ponekad sastaje više puta nedeljno, ponekad jednom mesečno, zavisno od obaveza. Mužu kaže da će raditi do kasno, ili da je na poslovnom sastanku. Dok vodi dva odvojena života, suprugu ne govori ništa o tome.

– Malo je kontroverzno, ali ne vidim zašto bih trebala da mu kažem. Naš brak teče prilično savršeno, s obzirom na to da smo toliko dugo zajedno. Zaista uživam u vremenu koje kvalitetno provedem sa suprugom, umesto da nas melje svakodnevica. Kad živite s nekim 24/7, možete da zanemarite potrebe onog drugog i gledate televiziju celu noć, jedva razgovarajući. Ali ne osećam da imamo taj problem, moj suprug se još uvek nije žalio – kaže.

Dodaje da nije uvek lako uskladiti vreme između dva partnera, a ako tako nešto potraje duže vreme, morate dobro da se organizujete.

– Morate imati i dobru memoriju, da ne biste izlanuli nešto pred jednim partnerom što nema veze s njim, pa da posle morate da se pravdate. Jednostavno morate biti spremni na taj trud – kaže Džili. Inače, svog dugogodišnjeg ljubavnika upoznala je na internet stranici za upoznavanje i samo njene najbolje prijateljice znaju za njega.

– To je još uvek pomalo tabu tema, žena koja preuzima kontrolu nad time da zadovolji svoje se*sualne potrebe, ali iskreno preporučujem ženama da to češće čine. Učinite nešto za sebe, moje dame, poručuje ona, a prenosi Miror.

stil kurir