Dođu u salon i hoće ovakav izgled, naš čuveni FRIZER otkriva koje su FRIZURE NAJTRAŽENIJE: Ovo su VODEĆI TRENDOVI U BEOGRADU, a evo na koje POZNATE DAME se Srpkinje ugledaju

Svijet

Mnogo je predloga za proleće i leto kada je reč o frizurama, a koje su omiljene među našim ženama, pitali smo našeg uglednog frizera Milana Sarića. Trenutno vodeći trend u Beogradu je oličenje ženstvenosti.

Iz svetskih centara lepote i mode stiglo je mnogo trendova, među kojima je jedan koji prati svetska diva.

“Kratka kosa poput nove frizure Hale Beri je veoma moderna. Ultrakratka kosa, slobodnog stila odnosno pramenova nejednake dužine do blage “antifrizure” stilizovane voskom. Bile su donedavno veoma popularne bob frizure- kosa strogo ravno šišana, a sada je trend kosa bob dužine, ali šišana stepenasto, što daje neki “mekši” izgled i ističe ženstvenost”, kaže nam Milan Sarić.

Hale Beri je novu frizuru predstavila nedavno na dodeli Oskara u Los Anđelesu.

Raskoš u kosi

Vratio se klasičan glamur, dugačka kosa ili ona srednje dužine sa maksimalnim volumenom izgleda veoma zavodljivo i ženstveno. Kosa treba da izgleda što bujnije i raskošnije. Reč je o takozvanoj modifikovanoj klasici koja je maksimalno ženstvena”, izdvaja vodeći trend koje obožavaju i žene u Beogradu.

Takvu raskošnu frizuru nosila je slavna Rakel Velč koja je uvek insistirala na kosi izraženog volumena. Na svetskoj sceni trend prate Emili Ratajkovski, Kim Kardašijan, a pre dvadesetak godina Anđelina Džoli je blistala sa glamuroznom frizurom.

Da li ste i vi oduševljeni novim trendovima?

Ko su uzori sa svetske ali i domaće scene kada je reč o frizurama
Beograđanke a verujemo i žene u ostalim radovima naše zemlje oduševljene su hit frizurom koja će sigurno obeležiti i leto 2023.

A kako žene neretko odlaze u frizerske salone sa tačno određenom željom kako bi volele da izgledaju, a ta želja znači frizura određene poznate ličnosti, Milan Sarić nam kaže da žene često traže frizure nalik onima na Šarliz Teron ili Meg Rajan što ide u prilog nove verzije kratke kose odnosno bob frizure.

Mladi vole da imaju frizuru poput onih na Vesni Trivalić i Ani Sofrenović koja sada nosi stepenasto ošišani bob oštrih krajeva, u bejbi blond boji sa pramenovima. Takva frizura je veoma popularna, a kada je u talasima, tek tada blista”, ističe naš sagovornik i dodaje:

“Vrhunsko ošišana kosa je ona koja može da se transformiše na više načina, da bude ravna ili sa uvijenim pramenovima i koja i posle tri meseca održava formu dok raste”.

Milan Sarić nam kaže da muškarci najčešće biraju frizuru kakvu ima Zdravko Čolić.

zena.blic.rs