BIZARNI ODNOSI U PORODICI ANASTASIJINOG DEČKA: Gudelj ljubi sestru u usta, majka ga golog grli u krevetu, a to nije sve

Region

Porodica Gudelj nalazi se na meti kritika javnosti već nekoliko meseci zbog toga što se porodično grle i ljube, na po mnogima neprimeren način.

U domaćim medijima je odjeknula vest da Anastasija Ražnatović očekuje dete sa svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde svaki slobodan trenutak koristi da provede zajedno sa Nemanjom. Oni sa svojim pratiocima na Instagramu često dele bajkovite momente iz Sevilje.

Anastasija i Nemanja uskoro će postati roditelji foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Inače, porodica Gudelj već neko vreme se nalazi u žiži javnosti, naročito nakon što je njihov sin uplovio u vezu sa Anastasijom, a dosta se spekulisalo o tome da Nemanjini roditelji baš i nisu odusevljeni njegovim izborom.

Ono što je posebno privlačilo pažnju su njihovi neobični izlivi nežnosti unutar porodice, što redovno objavljuju na društvenim mrežama.

Podsetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gde brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali kao potpuno neprimereno.

Međutim, to ih nije sprečilo da nastave da dele slične fotografijama. Tako je nedavno Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala.

Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto deluje neprimereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Takođe, na jednoj od fotografija Nemanja Gudelj leži go u krevetu, a rođena majka ga je obrglila od pozadi i ljubi ga u rame.

Međutim, sa druge strane jasno je da je ova porodica neverovatno bliska, da su uvek jedni uz druge i da ih komentari očigledno ne dotiču. Pored ovoga, postoji veliki broj fotografija na kojima i ostali članovi porodice imaju sličan odnos.

stil.kurir.rs