UŽAS Sin (53) osumnjičen da je SILOVAO MAJKU, u njihovoj kući policija pronašla i arsenal oružja

Crna hronika

M. K. (53) iz Kupresa osumnjičen je za silovanje majke (77).

Kako se nezvanično saznaje sve se desilo u utorak u njihovoj kući, a policiji je prijavljeno da je sin silovao majku, te je odmah uhapšen. Izvor je ispričao da je M. K. bio pijan, prenosi Srpskainfo.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona saopšteno je da su protiv M.K. podneli izveštaj nadležnom Kantonalnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo silovanje. Rekli su da ga, osim toga, terete i za nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

– Policiji u Kupresu 25. aprila je stigla dojava da je M.K. rođen 1970 godine, u svojoj kući uz upotrebu fizičke snage pokušao silovati osobu rođenu 1946 godine. Takođe, prilikom obavljanja uviđaja u kući koju koristi osumnjičeni pronađena je i veća količina oružja – navode iz policije.

Od osumnjičenog su oduzeti 14 ručnih bombi, dve automatske puške, jedna poluautomatska puška i pištolj M57 i 1.071 komada municije kalibra 7,62 milimetara, piše Glas Srpske.

Osumnjičeni će nakon završene kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenju krivičnih dela biti predat na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu u Livnu.

(Glas Srpske)