Sudbina Dadi Mešaljić donijela veliku životnu promjenu: Pjevačica opet u vjenčanici! (Foto)

Region

Dada Mešaljić je osvojila mnogobrojne simpatije kroz takmičenje u Zvezdama Granda, pa se slobodno može reći kako je ostala jedini upamćeni lik, unazad par sezona.

Harizmatična Dada Mešaljić je svojom spontanošću, pozitivnošću i humorom obezbijedila sebi posebno mjesto na estradi u koju je kročila tek kroz Grandovo takmičenje. Takva kakva jeste napravila je sama sebi jednu vrstu marketinga i postala neko ko je veoma zanimljiv za gledaoce.

I na sve to, život je unio dramu u život Dade Mešaljić, pa se dugo pisalo o tome kako ju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju i to sa koleginicom Melihom Imširović, koja je ove tvrdnje demantovala. Dada je sve sama prevazišla, samohrana je majka, a taman kada su svi pomislili kako će odustati od karijere, uslijedila je velika životna promjena.

Naime, Dada se posvetila pjevanju, nastupima, ali ono što joj je sudbina nakon teškog perioda donijela, a svakako je najveća novina kod nje do sada, jeste prva pjesma. Po samom objavljivanju snimka na kojem uz pratnju Baneta Opačića pjeva singl “Neudate”, nastao je haos na društvenim mrežama. Dada je oduševila brojne pratioce i svi jedva čekaju kada će pjesma ugledati svjetlo dana. Taj period se napokon približava, jer Dada boravi u Beogradu gdje snima spot za svoju prvu numeru, a za potrebe istog je ponovo obukla vjenčanicu.

Ekskluziva.ba