Policija izvukla telo iz Save, oglasila se majka nestalog Aleksandra (18)

Region

Nezvanično, policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica

Za Mitrovčaninom Aleksandrom Jovanovićem (18) kojem se svaki trag gubi 15. aprila i dalje se intezivno traga. Poslednji put viđen je u subotu, kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju jer se njegov nestanak poklapa sa prijavom da je nepoznati mladić skočilo sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici.

Danas je iz reke Save u Sremskoj Mitrovici izvučeno telo, nakon čega se oglasila majka nestalog Aleksandra.

– Čula sam da je izvučeno telo, ali devojčice od navodno 17 godina. Slikali su ranac i ženske stvari. Da su našli muško telo, verovatno bi me neko pozvao – kaže nam majka Bilja i dodaje:

– Što se tiče Aleksandra, nema pomaka sve je na istoj relaciji, čekam da bilo šta saznam – kaže nam majka.

Podsetimo, posle njegovog nestanka postao je viralan skrinšot sa njegovog strima gde on piše: “Mislim, Sava je brza, za dva dana dok me ne nađu, baj, ko se boji smrti, odoh do mosta”.

Navodno, tome je prethodila svađa sa devojkom koja živi van Srbije.

– Vreme njegovog izlaska iz kuće i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – kaže uplakana i očajna majka.

Nezvanično, policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijski stanicu ili na broj telefona 0614246210

(Telegraf.rs)