Majka se rasplakala kada je vidjela fotografiju sina s njegovim „blizancem”

Svijet

Majku je rasplakala fotografija njezinog sina s njegovim ”blizancem”. Ovaj neokaljani pogled na svijet je nešto što nam svima treba.

Radni je dan, osam na večer, a sutra treba u školu ili vrtić. Mnoge su majke bile u toj situaciji, a jedna od njih je i Britney Tankersley.

Škola njegovog sina imala je Twin Day (Dan za blizance) te je maleni Myles htio imati istu košulju kao i njegov „blizanac”, Tanner.

„Neprestano je pričao o tome kako izgledaju potpuno isto”, objasnila je Britney, „’Obojica imamo smeđe oči i tamnu kosu’, bio je nepopustljiv tako da sam malo ljuta otišla u trgovinu. Bilo je jako kasno, a ja sam bila prestara za takve stvari.”

Frustrirana Britney našla je dvije iste košulje na kojima je pisalo „Future Leader” (budući vođa). Uzela je iste veličine i nadala se najboljem. Slijedeći je dan Myles otišao u školu u toj košulji te je ponio drugu za Tannera.

Budući da Britney nije još upoznala Tannera, pitala je učiteljicu da ih uslika kako bi vidjela tu sličnost o kojoj je njezin sin neprestano pričao. Kada je kasnije tog dana vidjela fotografiju, počela je plakati.

„Plakala sam jer je sve to bilo jako divno”, rekla je Britney, „Naravno, znam da nisu ni malo slični izgledom. Ali on to nije vidio, znate? Očekivala sam fotografiju još jednog bijelog djeteta sa svijetlom kožom i smeđom kosom, ali nisam to dobila. Rekla sam da je to zaista nešto predivno”.

Britney je bila jako ponosna na svog sina da je objavila tu fotografiju na Facebooku te je uskoro postala vrlo popularna.

Kaže da ta fotografija pomaže drugima vidjeti širu sliku. Njezin sin ne vidi razliku između svog izgleda i izgleda svog prijatelja. On vidi iznad svega toga, on vidi Tannerov duh – njegovu dobrotu.

Ovaj neokaljani pogled na svijet je nešto što nam svima treba. Možda je to početak promjena.

novizivot.net