JOVANA JEREMIĆ PUSTILA KRV U EMISIJI ALI BUKVALNO! Kadrovi od kojih hvata jeza šokirali gledaoce, voditeljka se ne skida sa stola!

Showbizz

Jovana Jeremić svakog vikenda u svojoj emisiji iznenadi gledaoce nekim novim performansom, videom ili fotografijama, ali voog puta je otišla korak dalje.

Voditeljka je u želji da gledaocima približi hidžamu, otišla na istu i na sbvom primeru otkrila zašto je ovaj tretman dobar za zdravlje.

U sred emisije išao je snimak na kome Jeremićeva leži na stolu potpuno gola do pojasa a na leđima su stajale čaše koje su pod vakumom držale njenu kožu iz koje je izlazila krv.

Metoda hidžame zahteva takav tretman gde je pojavljivanje krvi visd detoksikacije i čišćenja iako to potpuno izgleda drugačije.

Podsećanja radi, hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuma. Čašice koje stvaraju vakum postavljaju se na odredjene akupunkturne tačke na telu i kada se napravi vakum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože. Više od 90% ove krvi koja se nakupi ispod caše je biološki otpad iz organizma koji jetra nije uspela da izbaci. Tako se koža dubinski odvaja od kosti ili mišića pružajući krvi da procirkuliše. Tretman je apsolutno iako izgleda zastrašujuće.

Kurir.rs