NOLEMANIJA MOŽE DA POČNE Najbolji teniser svih vremena stigao u Banjaluku (FOTO, VIDEO)

Region

Prvi teniser svijeta Novak Đoković u nedjelju veče sletio je na aerodrom u Banjaluci i bez ikakve dileme on je prva zvijezda ATP turnira Srpska open.

Nakon što je eliminisan sa mastersa u Monte Karlu bilo je samo pitanje dana kada će po mnogima najbolji teniser svih vremena da stigne u Banjaluku gdje je prvi nosilac turnira.

Nole je u nedjelju sletio u Banjaluku, a publika koja jedva čeka da ga vidi na terenu će to moći da uradi u srijedu kada će početi takmičenje susretom u okviru 2. kola.

Bez dileme njegovo prisustvo izazvaće veliku pažnju u gradu na Vrbasu. On je jedan od najvoljenih sportista u Republici Srpskoj, ako ne i najvoljeniji.

Destine hiljada navijača jedva čeka da ga vidi, a Nole je poznat po tome da ima strpljenja pa će sigurno u narednim danima potpisati stotine autograma, a sigurno je da će morati i bezbroj puta da se slika.

Stigao je u Banjaluku. Nolemanija može da počne.

Dolazak najboljeg tenisera svijeta:

19:30 časova: Avion sa srpskim teniserom je sletio na aerodrom u Banjaluku.

19:36 časova: Sutra ću biti na terenima da osjetim kompleks. Banjaluka uspješno godinama organizuje Čelendžere i sada je to turnir 250 i za mene jedinstvena prilika da zaigram u Banjaluci, rekao je Đoković po dolasku u Banjaluku.

19: 42: Danas je Vaskrs pa su navijači dočekali Noleta sa jajima i on je rado odgovorio fanovima i usljedilo je takmočenje u tucanju jajima.

Organizatori turnira već su poslali delegaciju koja će dočekati najveću zvijezdu turnira Srpska open.

Đoković je nedavno eliminisan sa mastersa u Monte Karlu, a na Srpska open je prvi favorit turnira.

srpskainfo.com