Još Jači Životni Udarac: Krah Veze Sa Vanjom Miloševićem Snežanu Đurišić Doveo Do Nervnog Sloma

Showbizz

Još jači životni udarac: Krah veze sa Vanjom Miloševićem Snežanu Đurišić doveo do nervnog sloma

Snežanu Đurišić zadesila je ogromna tragedija pre nekoliko godina kada je iznenada preminuo njen suprug dok je ona bila na nastupu. I ptice na grani su koliko je bila jaka ljubav između njih dvoje te je folk pevačica veoma teško podnela Slobodanovu smrt.

Međutim da ljubav ne bira ni vreme ni mesto pevačica može najbolje da potvrdi jer je nedugo nakon velikog gubitka u njen život ušetao doktor ginekologije, Vanja Milošević i vratio joj veru u emocije. Prva reakcija javnosti kada se saznalo za njihovu vezu bila je vrlo burna. I dok su dušebrižnici tvrdili da romansa neće potrajati, Snežana nije želela da komentariše loše komentare na račun njene ljubavi već je u istoj isključivo uživala.

Gotovo da ne prođe dan da se o njihovom odnosu ne govori, vrlo često može se čuti kako je Vanja Snežanu prevario sa mlađom i lepšom, na šta ona nikada nije reagovala. Umela je Snežana eventualno putem Instagrama da pojasni stanje stvari i otkrije pravu istinu, a ta platforma, omiljena mnogima, postala je mesto na kom ona rado komunicira sa publikom.

Snežanine objave uglavnom se odnose na promociju nastupa ili pak muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kom žirira, a neretko ona sa fanovima deli i privatne objave, među kojima fotografije ćerke, sina i njihovih naslednika, što je učinila i danas.

ekskluziv.rs