Baš na praznik: Dragana Mirković ostavila Tonija, deca su na njenoj strani, ovo je istina o svemu

Showbizz

Brak Dragane Mirković važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni

Dragana Mirković svojim anđeoskim glasom i vanvremenskim hitovima godinama važi za jednu od najtraženijih i najboljih pevačica u regionu. Poznato je koju armiju fanova ima luče iz Kasidola jer se za svaki njen nastup karte rasprodaju istog dana kada budu puštene u prodaju.

Prethodnih godina usled pandemije korona virusa mnogi Gagini nastupi kao i nastupi njenih kolega otkazani su zbog loše epidemijske situacije. Sada kada se situacija sredila, pevači ponovo nastupaju širom sveta pa tako se i Dragana sprema za australijsku turneju.

Naime, pevačica planira da ovu koncertnu godinu trijumfalno završi velikim spektaklom u Štark Areni, te uveliko radi na uvežbavanju pesama i utvrđivanju repertoara, a sada je fanove obavestila da se sprema na dalek put.

Gaga odlazi u Australiju krajem meseca, prva stanica je Adelejd, a za sada je ugovoreno pet spektakularnih nastupa širom kontinenta. Podrška tokom posete najjužnijem kontinentu biće joj suprug Toni koji je prati u stopu i čuva joj leđa. To ni ne čudi kada je brak Dragane Mirković ispunjen ljubavlju i svakim danom odnos sa mužem je sve jači i jači.

ekskluziv.rs