MALENI ISA TREBA NAŠU POMOĆ: ZA OVAJ ZAHVAT U ISTANBULU POTREBNO JE 36.695 EURA,

Region

Dvogodišnjem Isi Bajriću potrebna je naša pomoć, a pozivom 17007 doniramo 2 KM čime ćemo pomoći prikupljanje finansijskih sredstava koji su neophodno za njegovo liječenje.

Isa Bajrić iz Maglaja ima urođeni gubitak sluha, koji je utjecao i na razvoj govora. Nedavno je napravio prve samostalne korake, što je bio najljepši poklon za njegove roditelje.

Ovaj maleni ljepotan treba što prije na operaciju ugradnje kohlearnih implantata jer se u ranoj dobi postižu najbolji rezultati. Za ovaj zahvat u Istanbulu potrebno je 36.695 eura, koje njegovi roditelji, mama Merjema, koja je studentica i otac Anel ne mogu samostalno prikupiti.

A Isina mama je sljedećim riječima zatražila pomoć od Udruženja Pomozi.ba i, u konačnici, svih nas.

“Vi ste nam stvarno zadnja nada, mi nemamo više kome da se obratimo, niti znamo gdje dalje da idemo. Sve zahtijeva mnogo vremena koje mi nemamo. Isa je sada u periodu kada stalno nešto brblja, međutim ne može da govori ništa, sve su to neki neartikulisani glasovi”, napisala je ona.

Malenom Isi možete pomoći osim poziva na broj 17007 i donacijama putem naše platforme klikom na opciju “Doniraj odmah”, PayPala ili žiro računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Za uplate iz BiH:

Intesa Sanpaolo Banka BiH

154-180-20085330-48

crna-hronika.info