“PRODAO SI VERU ZA VEČERU” Bukti rat Tamare Đurić i Dejana Dragojevića: “Poštujem verujući narod, ali tebe ne”

Region

Starleta Tamara Đurić na svom Instagram profilu nije imala reči hvale za pobednika “Zadruge” Dejana Dragojevića koji je posetio Meku, nakon što je javno priznao da je promenio veru.

Tamara smatra da je Dejan prodao veru za večeru, te ga nazvala ,,Božijim preletačevićem.

O verovanju nam pričaju “Božiji preletačevići” koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo – Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike” koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju – poručila je Tamara na Instagram storiju.

Nakon ovog njenog oglašavanja, mnogi su na društvenim mrežama napali starletu jer smatraju da je neprimereno komentarisati bilo čiju veroispovest.

Da podsetimo, u rijalitiju “Zadruga” dugo se spekulisalo da li je Dejana Dragojević tokom braka sa Dalilom promenio veru.

Na kraju se ispostavilo da se on posvetio islamu. U medijima se pisalo i da je promenio svoje ime u ime Zijad, što je on demantovao.

blic.rs