Novak Đoković posetio košarkaše Partizana u Monaku: Pružio podršku crno-belima pred važnu bitku za TOP 8 EL

Region

Srbin je iskoristio to što se trenutno sprema za Masters koji se održava upravo u Monte Karlu

Partizan vodi bitku za TOP 8 Evrolige u Monaku, gde će protiv domaće ekipe igrati od 21 sata. Pobeda crno-bele sigurno vodi u iduću fazu, ali i otvara mogućnosti za što bolji plasman na tabeli pred četvrtfinale najboljeg evropskog takmičenja.

Crno-beli su stigli u Monako još u četvrtak, dan ranije, kako bi što orniji bili za duel sa ekipom iz Monte Karla, gde su dobili i iznenadnu posetu od strane najboljeg protivničkog košarkaša – Majka Džejmsa. Amerikanac je stigao na trening kako bi se pozdravio sa Željkom Obradovićem i popričao s njim.

Nije to bila jedina poseta koja je zadesila Partizan, pošto su dobili i jednu mnogo veću i značajniju. Crno-bele je u Monte Karlu pozdravio i Novak Đoković, najbolji teniser sveta, koji se trenutno nalazi upravo u Kneževini, gde se sprema za predstojeći Masters.

Đoković je posetio Partizan, a to je ovekovečeno i njegovom slikom sa jednim od pomoćnika Željka Obradovića, Đozepom Marijom, koji nije mogao da sakrije oduševljenje zbog činjenica da ima fotografiju sa Novakom.

(Telegraf.rs)