PET GENERACIJA ZAJEDNO: BAKA, KĆER, UNUKA, PRAUNUKA I PRAPRAUNUKA

Zanimljivosti

Pritom ova vitalna bakica misli na kćer Đurđicu Baček (70), unuku Grozdanu Jakopic (49), praunuku Nikol (30) i prapraunuku Janu (2), piše Fokus

Upravo je baka Marica zaslužna za to da joj je porodica jako povezana i da se drže skupa.
– Naučila sam svoju kćer i unuku da su najvažniji familija i sloga u porodici. A unuka je to naučila svoju djecu. I zato smo mi ovako bliski i složni – rekla je baka Marica za 24sata.hr.
Ako su u pitanju rođendani ili blagdani, kolači se prethodno peku danima, a na zabavi se slušaju starinske pjesme, po ukusu bake Marica, koja tada priča i brojne viceve.

– Ona nam svima diže moral. Samim time što je još prilično zdrava i pokretna, svi smo veseli. Pogotovo uživamo kad nam s Paga dođu moja kći Nikol i njena kćerkica Jana – rekla je ekonomistica Grozdana (49), koja živi u Vrbovečkom Pavlovcu te svaki dan odlazi u posjet u obližnju Lonjicu majci Đurđici i baki Marici

– Teško mi je samo što ne možemo vidjeti Nikol i Janu onako često koliko bismo htjeli jer žive na Pagu. Zato jedva čekamo ljeto da odemo do njih – rekla je Đurđica, koja je ponosna i na ostale unuke: Andreja (29), Tatjanu (24) i Leonarda (14), Nikolini braća i sestre.

saznajemo.info