NESTOROVIĆ ŽESTOKO PROGOVORIO O ŽENAMA: “SVE ONE ŽENE KOJE IMAJU PREKO 45 GODINA NISU ZA KREVETA, NI BRAKA.. SAMO SU NAPRAVLJENE ZA JEDENE ŽIVACA I NIŠTA DRUGO..”

Zanimljivosti

Jedan od najpopularnijih doktora od početka pa*demije ko*onavi*usa svakako je dr. Branimir Nestorović. Iako je kratko bio u Kriznom štabu Srbije, u tom je kratkom vremenu stekao popularnost svojim kontroverznim izjavama, zbog čega je čest gost brojnih emisija.

Mesto: Beograd Datum: 11.03.2020 Dogadjaj: POLITIKA/ZDRAVSTVO – konferencija za novinare posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vuèiæa sa predstavnicima svih zdravstvenih institucija koje uèestvuju u borbi protiv korona virusa Licnosti: Branislav Nestoroviæ
Tako je nedavno gostovao u emisiji o kor*navir*su i vkcinama. Dr Nestorović, koji je gostovao u spomenutoj emisiji, poručiio je da bi ljudi tokom pndemije kronavrusa trebali što više vremena provoditi u intimnim odnosima umjesto gledanja filmova i serija. No, s druge strane, i žene prave problem, kad ostare sve su manje raspoložene za intimu, jedu im živce i jetru, dodao je.

glasregije.com