Tom je bio u braku tri puta i ima troje djece: Jednoj kćeri nije bio na vjenčanju, s drugom ne priča

Showbizz

Slavni glumac dugo je godina bio vjenčan s Nicole Kidman, a bivši supružnici posvojili su dvoje djece. S glumicom Katie Holmes dobio je jedno dijete

Glumac Tom Cruise (60) jedan je od najpoznatijih na svijetu, a uz to što je glumac, Tom je i otac troje djece. Cruise se oženio tri puta, a s dvije žene je dobio djecu.

Tom je s glumicom Nicole Kidman bio u braku 11 godina, a posvojili su i dvoje djece – Connora i Isabellu. Isabella je rođena 22. prosinca 1992. godine. Danas živi privatnim životom, a nedavno je objavila selfie koji se brzo proširio društvenim mrežama. Bella je umjetnica te ima tvrtku koja se bavi prodajom maskica za mobitele, torbi i ostalog. Bella se 2015. godine vjenčala za Maxa Parkera, a niti njezini niti njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju. Zbog toga su krenule glasine da Isabella ne priča sa svojim roditeljima.

Međutim, Bella je odlučila stati na kraj tim glasinama pa je u intervjuu za Daily Mail 2016. godine otkrila kakav je zapravo njen odnos s roditeljima.

– Naravno da pričamo, roditelji su mi – rekla je. Upitali su ju i je li joj bilo teško što ju Tom nije doveo do oltara, na što je ona odgovorila: ‘Da, ali tako je kako je’. S Nicole je Bella u dobrim odnosima, a glumičino ime se nalazi i u imenu njene tvrtke. Bliska je i s bratom Connorom.

Connor Cruise rođen je tri godine nakon sestre Belle, 17. siječnja 1995. godine. Neko vrijeme je glumio u filmovima, a danas svoj život drži u privatnosti. 2008. godine glumio je u filmu ‘Seven Pounds’, a 2012. godine u filmu ‘Red Dawn’. Čini se da je Connor u dobrim odnosima s ocem. Viđeni su 2019. godine kada su se otišli provozati helikopterom.

Nakon nešto više od desetljeća braka, Tom i Nicole su se razveli 2001. godine. Samo 5 godina kasnije Tom se vjenčao s Katie Holmes. Iste su godine dobili prvo zajedničko dijete, Suri. Nakon 6 godina braka supružnici su se razveli, a Tom od tada nema poseban odnos s kćeri.

Suri uskoro upisuje i fakultet, a njezin otac, iako nema odnos s njom, plaća sve njezine troškove. Tom je od svoje kćeri otuđen 2013. godine, godinu dana nakon što se razveo od Katie. Razlog njihovog razvoda je taj što je Katie bilo strah da će Tom htjeti svoju kćer odgojiti kao scijentologinju jer je Tom nevjerojatno posvećen toj religiji. Katie je odlučila napustiti religiju i razvesti se od Toma te zbog toga bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima.

24sata.hr