Umrli su zajedno, počivaće zajedno: Potresna ispovest majke mladića iz Kikinde

Region

Nenad B. (25) i Katarina J. (23), par koji je pronađen mrtav u Zrenjaninu, biće sahranjen zajedno, što je potvrdila Nenadova majka u dogovoru sa hraniteljima njegove partnerke, posle jezive tragedije u stanu koji su iznajmljivali.

Podsetimo, vest da je mladi par pronađen mrtav u stanu zvila je u crno Zrenjanin. Da tragedija bude još veća, ispostavilo se da je nesrećna devojka u trenutku smrti bila četvrti mesec trudnoće. Njih dvoje pornađeni su mrtvi u stanu koji su nedavno iznajmili, nakon što su komšije provalile u stan iz kog se danima osećala nenormalna toplota. Nenad i Katarina pronađeni su mrtvi na ćebetu, a peć na plin bila je pojačana na maksimum.

Kako je ona ispričala za Kurir odluka je pala da njih dvoje sahrane jedno kraj drugog.

„Katarinina hraniteljska porodica se složila. Veliki greh bi učinili ako bismo ih sada razdvojili, posebno sada kad su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Sigurni smo da bi to bila i njihova želja“, priča majka Mladića.

Ona je saopštila da još uvek nema informacija u vezi sa nesrećom i da ih očekuje od policije.

„Od pripadnika MUP nisam dobila nikakve informacije još uvek. Ništa ne znamo. Bili smo u stanici da bismo bar nešto saznali, ali oni su rekli da ne mogu ništa potvrditi dok ne stignu nalazi obdukcije i izveštaj Instituta za sudsku medicinu. Rekli su da će više informacija biti u ponedeljak pre podne i pretpostavljaju da će tada biti sve razjašnjeno“, rekla je nesrećna majka.

Ona je rekla da još uvek ne zna kada će biti sahrana njenog sina i snajke, jer ne zna ni kada će moći da preuzme tela.

nova.rs