“Tužnim srcem javljamo da je preminuo naš voljeni”: Sutra sahrana dečaka iz Kačareva koji se ubio u školi

Region

Uz oca, majku i rođenog brata, koji ide u drugi razred srednje škole, tu su i babe, dede, tetke, ujak, braća, sestra i ostala mnogobrojna rodbina i drugari

Učenik osmog razreda OŠ “Žarko Zrenjanin” iz sela Kačarevo, kod Pančeva, koji je juče skokom kroz prozor sa drugog sprata školske zgrade izvršio samoubistvo, biće sahranjen sutra, 31. marta, u 13 časova na seoskom groblju, prenose Novosti.

Njegova umrlica danas je okupila veliki broj meštana Kačareva oko stuba na kom se lepe parte, a koji su zapanjeno govorili o toj nezapamćenoj tragediji.

Svi su govorili da su dečakovi roditelji obični, normalni ljudi, te da nisu čuli da su imali ikakvih problema, koji bi mogli da ga navedu na ovakav čin.

I na samoj umrlici se našao veliki broj ožalošćenih. Uz oca, majku i rođenog brata, koji ide u drugi razred srednje škole, tu su i babe, dede, tetke, ujak, braća, sestra i ostala mnogobrojna rodbina i drugari. “Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima da je preminuo naš voljeni”, navodi se na umrlici.

ačan razlog dečakovog samoubistva još nije poznat.

Istraga je u toku i vodi je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

“Utvrđeno je da je smrt nasilna i da je nastupila usled pucanja aorte. Utvrđeno je da se to dogodilo zbog jakog kontakta tela sa podlogom na koju je palo”, rekao nam je ranije sagovornik iz istrage.

dijasporainfo.net