Budimo humani! Radmila želi da se bori, da gleda svoju decu i unuke kako odrastaju

Region

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Radmilu Pavlović (1963)

Prve tegobe su se javile u septembru 2020. godine u trajanju od 3 do 4 nedelje nakon čega je Radmili dijagnostifikovan karcinom grlića materice (Adenocarcinoma cervicis uteri invasivum, endocervikalni tip HG 3, NG 2).

U decembru 2020. godine Radmila je operisana, ali su u avgustu 2021. primećene promene na plućima u vidu metastaza nakon čega je učinjena VATS intervencija. U nastavku lečenja primenjena je hemioterapija, ali je u novembru 2022. zabeležena progresija bolesti u plućima i medijastanumu.

Budući da dostupne hemioterapije nisu donele nikakav progres i preporukom ordinirajućeg onkologa, poslati su uzorci krvi i tkiva u Nemačku na analizu i na osnovu analiza, ordinirajući onkolog preporučuje početak imunoterapije uz nastavak hemioterapije.

Radmila želi da se bori, da gleda svoju decu i unuke kako odrastaju, a za to joj je neophodna pomoć u vidu donacija svih ljudi dobre volje.

Sredstva su potrebna za hemioterapije, imunoterapiju, lekove i suplemente, specijalističke preglede i laboratorijske analize.

Za Radmilu! Budimo humani! Pomozimo Radmili!

dijasporainfo.net