STRAVIČNI DETALJI Zastrašujuća maska ubojice iz Vinkovaca: Objavio je poruku i najavio da će ubiti još ljudi!

Region

Na fotografiji se vidi mladić u maski s motivom američke zastave i pištolj s kojim je krenuo u ubilački pohod. Napisao je da je planirao još žrtava i zahvalio se prijateljima

24sata ima potresnu i brutalnu oproštajnu poruku i fotografiju ubojice iz Vinkovaca, 22-godišnjaka koji je ubio svog oca, poznatog vinkovačkog poduzetnika A.P., a potom je pucao i na kuću u kojoj su bili njegova majka i braća.

Na fotografiji se vidi mladić u maski s motivom američke zastave i pištolj s kojim je krenuo u ubilački pohod. Maska je iz izrazito nasilne računalne igre Payday 2 gdje igrač kontrolira jednog od 22 člana bande i pljačka banke, dućane i vozila za transport novca.

Planirao ubiti još ljudi
Oca je, kako neslužbeno doznajemo, sin ubio kroz vrata Mercedesa. Kad je došla policija, zapucao je i na nju. U razmjeni vatre policajci su pucali i u zrak i govorili su mu da se preda. On je pobjegao i ubio se. Jutro nakon strašnog zločina, policija je trakom ogradila dvije kuće u Vinkovcima. Ispred kuće je parkiran i Mercedes koji je također policija ogradila. Na vratima auta, na strani vozača, vidi se jedna rupa, koja nalikuje rupi od metka te izgleda kao da je metak ispaljen iz vozila prema van.

Prijateljima poslao poruku
24sata ima oproštajnu poruku koju je ubojica poslao svojim prijateljima u kojoj je najavio što će učiniti. Napisao je i kako je, osim oca, planirao ubiti još ljudi. U oproštajnoj porucipiše kako je imao težak život i da je razvio neku vrstu traumatskog poremećaja.

Zahvalio se prijateljima i rekao da paze jedni na druge.

24sata.hr