Dea Đurđević saopštila tužne vesti – Emotivnom porukom se oprostila od dragog bića: „Laku noć, mali anđele“

Region

Voditeljka Pink televizije Dea Đurđević je živa heriona današnjice. Posle nezgode koju je doživela pre četiri godine preživela je vrlo teške životne trenutke. Čak 22 operacije su iza nje, ali vedar duh i nada u bolje sutra je nikada nisu napustili, i to je izgleda njen recept za uspeh.

Njena ruka ponovo je u funkciji, a lepa voditeljka se ubrzo posle operacije vratila pred male ekrane sa svojim prepoznatljivim širokim osmehom. Kroz sve ove teške trenutke najveća podrška bili su joj majka Nensi i partner Mladen Mijatović, ali i kućni ljubimac pas.

Međutim, voditeljka je danas ostala bez svog kućnog ljubimca za koga je bila toliko vezana da ga je smatrala članom porodice. Đurđevićeva se emotivnom porukom oprostila od svog ljubimca:

Nasmejana i hrabra do kraja. Laku noć, mali anđele“, kratko je napisala Dea pored slike svog psa, a poruke podrške su pristizale.

Jaka kakva jeste, sigurni smo da će Dea i ovaj gubitak preboleti, a kako se sada oseća znaju svi koji su se susreli sa istom situacijom.

Izvor: svet-scandal.rs