Supruga Tamara je očajna, moli narod da pomogne njenom Aleksandru: Tri ćerke stalno traže da vide tatu

Region

Supruga Tamara koja se hrabro i gordo nosi sa ovom teškom situacijom zahvalna je Bogu što je Aleksadar živ, a ljubav tri ćerkice koje ga željno očekuju u rodnom Aleksincu najveća su motivacija da u teškim momentima ne pokleke i istraje u borbi za oporavak.

“Divan otac, muž, prijatelj i kolega”, ovako meštani Aleksinca i porodica opisuju mladog Aleksandra Kostadinovića (37) koji je na putu u potrazi za boljim životom za porodicu i sebe doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške telesne povrede. Doktori su mu davali svega 10 odsto šanse da preživi, a njegova snaga, mladost i želja za oporavkom održali su ga u životu i nakon dvanaest operacija.

Nedelja, 19. mart, u popodnevnim časovima, tužne vesti stigle su porodici Kostadinović. Aleksandar je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću sa kamionom u Americi gde je radio kako bi svojoj porodici obezbedio bolji život. Šansu za njegov oporavak doktori skoro da nisu davali, ali on je pobio sve prognoze i nakon 12 operacija otvorio oči.

Supruga Tamara koja se hrabro i gordo nosi sa ovom teškom situacijom zahvalna je Bogu što je Aleksadar živ, a ljubav tri ćerkice koje ga željno očekuju u rodnom Aleksincu najveća su motivacija da u teškim momentima ne pokleke i istraje u borbi za oporavak.

Kako kaže Tamara, Aleksandar trpi velike bolove jer je zadobio mnogobrojne povrede celog tela, ali trenutno je u najboljim rukama.

– Probudio se iz kome nakon operacija. Trpi stravične bolove jer je sav polomljen, ali živ je to je najbitnije. Doktori veruju da će da se oporavi zato što je preživeo nemoguće. Nisu mu davali nikakve šanse da će da preživi, čak ni deset odsto, hvala Bogu pa je jak. Kad su videli da se izvukao iz svih tih operacija i da je organizam dobro podneo sve zahvate dobili su veliku nadu u njegov oporavak – kaže Aleksandrova supruga.

Kako ističe, doktori su njenom suprugu maksimalno posvećeni i puno truda ulažu u njegov oporavak.

– Imao je sreću u nesreći da je u najboljim mogućim rukama. On ih je motivisao da puno truda ulože u njega baš zato što se probudio posle svih tih operacija i preživeo nemoguće – kaže Tamara.

Sa Aleksandrom, kako kaže, uspeva na kratko da se čuje jer jako teško govori, a ćerkice joj stalno traže da ga nazove da bi ga videle.

– Maksimalno se trudim da ne osete celu situaciju, ali one stalno traže da ga zovem jer hoće da ga vide, nažalost to je nemoguće – kaže Tamara.

Za Aleksandra, kolege, komšije i prijatelji imaju samo reči hvale. Opisuju ga kao vrednog, dobrog i hrabrog čoveka koji je veliki borac. Svi su ujedinjeni u želji za njegovim što bržim oporavkom pa su se shodno tome mnogi i odazvali prikupljanju sredstava koji su potrebni zta nastavak njegovog lečenja.

– Aca je otac tri devojčice, divan muž, prijatelj i kolega koji je došao u Ameriku da svojoj porodici obezbedi bolji život. Molimo vas da ko god i koliko moze, pomogne – napisale su njegove sportske kolege iz FK “Morava Žitkovac”, za koji je ranije igrao.

Kako biste pomogli Aleksandru, sredstva za njegov oporavak možete uplatiti na sledeći račun: 330- 4900103681001- 43, Tamara Kostadinović.

dijasporainfo.net