Najskuplja Pjesma Na Estradi: Nastala Prije Više Od 15 Godina, A Srpska Pjevačica Iskeširala 30.000 Eura Za Ovaj Hit I Nije Se Pokajala!

Showbizz

Najskuplja pjesma na estradi: Nastala prije više od 15 godina, a srpska pjevačica iskeširala 30.000 eura za ovaj hit i nije se pokajala!

Pjevačica Ana Nikolić, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a upravo ona je vlasnica najskuplje pjesme na estradi. Jedna njena pjesma posebno se izdvojila, a iako je od njene premijere prošlo više od 15 godina, i dalje je svi rado slušaju i spominju.

U pitanju je pjesma “Romale romali”, kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pjesmu Evrovizije, Beovizija.

Još na prvo slušanje znalo se da će pjesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva. Nikolićeva je za ovu pjesmu iskeširala tada 30.000 eura, ali kako je ta pjesma i dan danas veoma slušana, očigledno nije pogriješila.

Zoran Kiki Lesandrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i tada priznao da ga je Ana Nikolić mnogo naljutila, zbog čega je i odlučio da joj “Romale romali” debelo naplati.

– Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim cijeli album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cijenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki za “Blic”, a na pitanje da li je pjesma zaista vrijedila 30.000 eura, on je odgovorio:

– Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vrijeme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pjesma je svakako opravdala cijenu i njoj je donijela novac.

Inače, pokojna Marina Tucaković takođe je zaradila ogromnu sumu novca na jednom stihu. Kako je Neda Ukraden jednom prilikom ispričala, Tucakovićeva je zahvaljujući stihu “Suza je iz oka kanula” zaradila 100.000 eura.

blic.rs