Majka ošamarila kćerku zbog golih fotografija na internetu, uhićena je

Region

Majka je uhićena nakon što je ošamarila kćer te je dva dana provela u policijskom pritvoru, a ovih je dana i osuđena za obiteljsko nasilje, piše Danica.

Prema presudi, 51-godišnja žena je lani u travnju oko 19.30 sati u kući u Zagrebu počinila fizičko nasilje u obitelji prema kćerki (34) “na način da ju je udarila otvorenim dlanom ruke u lice”. Policija je Karlu odmah uhitila te je pospremila u pritvor.

Žena je na suđenju opovrgnula nasilje. Kaže kako je tog dana došla do kćeri i njenog dečka jer joj se mjesecima nije javljala te je posumnjala “da se bavi nekim nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije”.

“Htjela sam o tome razgovarati s kćerkom, ali ona je rekla da izađem van i nije htjela. Potom je njen dečko nazvao policiju. Nije točno da bih kćer vrijeđala riječima kurvo i nije točno da bih je ošamarila”, branila se majka na sudu.

Istaknula je kako s kćeri nikad nije imala problema, uredno je završila srednju školu, zaposlila se i bila je sasvim uzorno dijete.

Ne želi progon

Kćer je pak rekla kako je majka tog dana ušla u otključanu kuću i počela galamiti na nju, pa je odbila razgovarati tim tonom.

“A majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena se baviti prostitucijom i nemoralnim radnjama, što naravno nije istina”, rekla je kći.

Posebno naglašava kako nije imala namjeru pokrenuti bilo kakav sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala isključivo s namjerom da je udalji. Rekla je i da ne želi prekršajni progon protiv majke i da se ne smatra žrtvom nasilja u obitelji od strane majke.

No, za takav stav bilo je već kasno jer je policija slučaj prijavila sudu. Sutkinja je, dakle, ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka.

pressmediabih.com