Žena može da te voli najviše na svijetu, a da nikad više ne razgovara s tobom

Zanimljivosti

Žene često nisu dovoljno cijenjene jer se smatra da su krhke, ali one su zapravo izuzetno jake. Njihova snaga nije uvijek očigledna kao kod muškaraca, ali je vrlo moćna.

Ponekad se testira samo kako bi se pokazalo koliko su zaista jake. Na primjer, kad odlučite ne odgovoriti na poruku muškarca koji vam nije dobar, nego se odlučite za sebe i pokazujete da poštujete sebe. Rekli ste “ne” nečemu što vam nije dobro, iako volite tu osobu.

Da, volite tu osobu, ali ne možete je promijeniti. Duboko u sebi znate da ta osoba nije vaša sudbina, ali to ne znači da vam nije teško. Unatoč svemu što vam je ta osoba učinila, vi joj želite samo najbolje. Ali to ne uključuje nju koja vas nije zaslužila.

Dosta vam je njenih igara s vašim osjećajima, njenog nedostatka poštovanja i nezainteresiranosti. Dosta vam je osobe koja ne vidi vašu vrijednost i ne pokazuje vam ljubav na pravi način. Ljubav nije samo riječ “žao mi je”, ljubav je promjena na bolje. Imali ste dovoljno neuvjerljivih isprika i čekanja na odgovor.

Sada je vrijeme da šutite. Potpuno. Voljeli ste, oprostili, pokušali ponovo, pustili i otišli. Postoji posebna moć u tome da volite i ostavite. Ali to donosi puno boli. To je neizbježno, ali možete izbjeći da vas to uništi. Zato je biti nježan i snažan rijetka kombinacija. Žene koje su povrijeđene postaju jake.

Ne vide nikakve prepreke. Ali počinju uviđati za što su sposobne. Ako se muškarac loše ponaša prema vama, ne zaslužuje vašu pažnju i ljubav. To se može činiti jednostavnim, ali zapravo je komplicirano i bolno. Što više odgađate prekid, to će vas više boljeti.

U vama je kaos osjećaja, ali znate kako napraviti ispravnu stvar. Ne dopustite da vas iznenadni naleti ljubavi zavaraju, oni samo žele vratiti svoju moć nad vama kako bi ponovno radili iste stvari kao i prije. Neke se stvari događaju kako bismo shvatili što nam NE treba.

Bez obzira koliko voljeli tu osobu, ne treba vam. Sve što vam je potrebno već se nalazi u vama. Kada to shvatite, prava ljubav će doći. Netko tko vas ne cijeni sprječava vas da upoznate nekoga tko bi vas cijenio. Ne boj se novog početka, ne boj se biti sam. Vjerujte sebi i svom srcu. U redu je zauzeti se za sebe i reći zbogom nekome tko ti ne pruža ljubav koju zaslužuješ.

svezazenu.net